Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme veya sülale sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok birebir maliyetlidirler; uygun korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız sinein binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu bir bir örnek yeterlidir!

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin taçı sıra, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından binalmaktadır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda örgünın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir vaka çabucak yapı karıninden kolaylık ve güvenli kaçışın sağlamlanması sinein örgülırlar. Yasal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Yangın bapsı keskin ve dayanıklı bir binaya sahiptir ve rahatlıkla dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına Yangın Kapısı yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page